Webgutta | Web
21743
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21743,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Et sted hvor vi skaper digitale opplevelser.

Merkevarebygging, profilering, forankring,
responsivt design og andre rare ord.

Vi designer helhetlige nettsider. Vi mener gode websider skapes når et godt design møter gode ideer, med identitet i fokus. Vi leverer et produkt med verdi. Vi er i dag kommet langt forbi den tiden da webdesign og en nettside var noe man hadde bare for «å ha det». I dag er en webside den viktigste markedskanalen, og den delen av salgsprosessen som generer flest kundehenvendelser.

Toget går fort! Stadig ny utvikling krever mye av bedrifter og alle som ønsker å henge med. Vi leverer solid håndtverk for små og store kunder. Webgutta leverer responsive nettsider, som gjør at din nettside kan vises på alle skjermstørrelser. Vi kan hjelpe deg med alle 4 deler; idé, design, programmering og siste finish.

Ooooooooog det funker på mobil

_

Hva er responsivt design? Vel, i «gamledager» lagde man nettsider som ikke var bredere enn 640×480 pixler. Det var den vanlig oppløsningen man kunne få på en skjerm. I dag er dette like gjerne opp til 1920×1080, samtidig som den skal matche mindre skjermer. Responsivt Web Design (RWD) er en ny måte å lage nettsider på. Statistikk viser at enkelte sider har over 70% av all sin trafikk fra mobile enheter. Dette igjen fører til at nettsider må være tilgjengelig på mobile enheter. Med responsive nettsider kan man da feks. strukturere et eget innhold og menyer for alle plattformer.

gold

KONTAKT OSS   FACEBOOK   472 46 978

La oss samarbeide>