Webgutta | Tjenester
21521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21521,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Det starter her & nå.

SKAP. NOE. NYTT.

Merkevarebygging, profilering, forankring,
responsivt design og andre rare ord.

Ja, det handler om å inspirere. Men hva er det som inspirerer deg og din bedrift til å gjøre det du eller dere gjør?

Hva er hensikten, årsaken, eller troen som inspirerer oss til å gjøre det vi gjør. Ord kan inspirere, men bare handling skaper endring. Og med dette som våre verderier og byggesten; leverer vi tjenester knyttet til design. Internettsider, logo, design og reklame, redesign.

Webgutta er et reklamebyrå som forsterker kunders identitet og posisjon gjennom skreddersøm og godt håndverk. Vi fokuserer primært på to kjerneområder; internettsider & design. Gode produkter skapes når et godt design møter gode ideer, med identitet i fokus.

tjen

Vi designer

Vi elsker design <3 Vi designer helhetlige nettsider som er perfekt for DEG. Gode nettsider skapes når et godt design møter gode ideer, med identitet i fokus. Vi leverer et produkt med verdi. Vi er i dag kommet langt forbi den tiden da webdesign og en nettside var noe man hadde bare for «å ha det». I dag er en webside den viktigste markedskanalenog den delen av salgsprosessen som generer flest kundehenvendelser.

Vi nerder

Toget går fort! Stadig ny utvikling krever det mye av bedrifter og alle som ønsker å henge med. Vi leverer solid håndtverk for små og store kunder. Webgutta leverer responsive nettsider, som gjør at din nettside kan vises på alle skjermstørrelser. Vi kan hjelpe deg med alle 4 deler; idé, design, programmering og siste finish.

Det skrevne ord

En logo er bedriftens kjennemerke. Ordet «logo» kommer av gresk, «det skrevne ord». Hva er en god logo? Hvordan skal den se ut? En unik idé, og et diggbart design vil skape resultater. En logo er den viktigste brikken i det grafiske puslespillet: den skal oppsummere og representere hele merkevaren på to sekunder.

Nett og papir

Vi jobber med hele spekteret av tjenester knyttet til visuell identitet, reklame og medieproduksjon. Alt fra tradisjonelle kampanjer, magasiner, rapporter, plakater, brosjyrer, bok design, etiketter, CD, skilt eller annonser. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk. Vi mener at gode resultater oppnås når et sexy design møter gode strategier, med klare definerte mål.

Alle er unike

Logo, visuell profil og merkevarebygging har alle hver sine oppgaver – men sammen skaper de helhetsinntrykket av bedriften eller produktet ditt. Merkevarebygging er et enormt fagfelt, men kort oppsummert kan vi beskrive en merkevare som en bedrift, en organisasjon, en tjeneste eller et produkt med en særegen «personlighet» som har blitt til på grunnlag av brukergruppens oppfatninger. Det er derfor slik at vi som designere ikke kan «lage» en merkevare – det er det bare brukerne av merkevaren som kan gjøre. Men det vi kan gjøre er å sammen med deg bygge grunnmuren for merkevaren. Nærmere og enda mer personlig.

gold

KONTAKT OSS   FACEBOOK   472 46 978

La oss samarbeide>